Zbog nove devojke Clint Eastwood će ostati bez para

Poznati holivudski glumac Clint Eastwood odlučio se osvetiti svojoj bivšoj ženi. Vrlo brzo nakon što je podnio papire za razvod braka našao je novu devojku. Brzo nakon što su počeli hodati, Erica Fisher je pokupila svu odeću od njegove bivše žene i počela zahtevati pare za svoje potrebe.

clint eastwood

Pored toga što je pustio svoju novu devojku da pokupi sve što mogne iz plakara njegove bivše žene, Clint Eastwood je pustio Erici da ga isuši financijski do kraja. Ljuta bivša žena Diana izjavila je kako je Erica obična sponzoruša i kako se odlučila zabavljati sa Clintom samo zbog njegovih miliona.

Iz bliskih izvora pokazalo se da Clint Eastwood svaki dan troši hiljade dolara na svoju novu devojku, a osim toga zaposlio je i sina od Erice koja je odlučila Clinta iskoristiti u potpunosti. Dečko ništa ne radi, a dobiva platu. Mnogi drugari od Clinta Eastwooda izjavili su ako ovako nastavi ubrzo više neće imati ništa.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*