Zdravko Čolić za 1000 dinara!

Zdravko Čolić jedva čeka da izađe pred svoju publiku u voljenom Beogradu. 25. juna je zakazan veliki koncert na Ušću, karte će biti u prodaji već od 25. maja. Cene najjeftinijih karata za parter su samo 1000 dinara. Koncert je najavljivan još u aprilu, a Rajfajzen banka je čak i izdala platne kartice sa likom Zdravka Čolića u čast višegodišnje zajedničke saradnje i promocije koncerta.

Na koncertu će posetioci čuti nove Čoline hitove, a pored njih biće u prilici da čuju i stare hitove iz sedamdesetih godina. Interesovanje za koncert je već sada veliko, i to ne samo u Srbiji nego i u ostalim državama stare Jugoslavije. Očekuje se da će koncertu prisustvovati preko 100 hiljada ljudi, a Čola će najverovatnije zabavljati publiku bar 3 sata, jer i on jedva iščekuje susret sa svojim obožavaocima.

“ Ta dva i po, tri sata proći će u nekoj retrospektivi, što je karakteristično za ljude koji su dugo na sceni. Lep je osećaj kad izvučem neku zaboravljenu pesmu i otpevam je na koncertu. Inače, nemamo neke posebne pripreme, visinske i nizinske, ovo je uhodana ekipa koja se nekih pet-šest dana pred veliki koncert povuče u osamu da malo provežba pesme koje dugo nije svirala. Tako se stvori zajedništvo u grupi, a prijateljstvo se učvrsti. Kada smo duže zajedno, onda imamo osećaj da smo pravi bend, vokalno-istrumentalni sastav“, izjavio je za „Blic“ Čolić, koji je trenutno na turneji po Nemačkoj.

Pored partera, u prodaji će biti i karte za improvizovanu tribinu na koju će se smestiti oko 4000 posetilaca, a cena karata za tribine je 3000 dinara.

Mole se građani Novog Beograda da se pridruže gromoglasnom vrištanju ženskog dela publike 25. juna… 🙂

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*