Željko Šašić pevao bez honorara!

Klub “City“ je bio mali da primi sve one devojke, koje su želele da prisustvuju nastupu Željka Šašića. Kažemo žene, zato što su one činile devedeset posto publike te večeri. Popularni pevač je bio raspoložen za druženje sa obožavaocima, pa je tako dao sve od sebe da napravi dobru atmosferu, sve do trenutka dok nije shvatio da peva za džabe.

Zeljko Sasic

Ako ste pomislili da je došlo do nekog sukoba na relaciji vlasnik kluba-popularni pevač, niste pogodili, jer je Željko za svoj nastup bio uredno isplaćen, ali je novac koji je dobio, kako i sam kaže, ne zna kako, izgubio.

„Nikada mi se to nije desilo. Isplaćen sam pre nastupa uredno, bio sam veoma zadovoljan tretmanom prema meni, kada je u pitanju vlasnik kluba, jer me je maksimalno ispoštovao, ali ne znam kako se desilo da sam novac izgubio. Pretpostavljam da sam omašio džep kada sam stavljao novac u jaknu. Na sred nastupa sam, želeći da uzmem cigarete iz jakne, shvatio da novca nema“- priznaje Šašić.

Zanimljivo je da se Željko celo veče šalio na svoj račun kako peva za džabe, ali ni jednog trenutka nije dozvolio da atmosfera opadne, pa je celo veče vladala vesela atmosfera.

Međutim, ipak se u jednom trenutku, kad je seo na binu, po njegovom izrazu na licu, videlo da je iznerviran onim što se desilo. Kako je vlasnik “City“ kluba bio zadovoljan njegovim nastupom, na kraju ga je počastio sa dodatnih 500 eura. Iako je Željko odbio da uzme novac, vlasnik kluba ga je nagovorio da ga uzme, kako bi bar pokrio osnovne troškove benda i puta.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*