Žera: Koncert počinjemo baladom!

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u beogradskom hotelu „Jump Inn“, frontmen Crvene Jabuke je odgovarao na pitanja novinara povodom zakazanih unplugged koncerata u Beogradu i Novom Sadu, 25. i 27.aprila.

Žera

“Publika je navikla da joj Crvena Jabuka svira s proleća, tako će biti i ovog puta ali će aranžmani najpoznatijih naših pesama biti drugačije odsvirani. Mi volimo da kažemo da će pesme biti intimnije, za dušu svakog ko voli ono što mi sviramo.“ -rekao je Dražen Žerić, šaleći se da sada u grupi ima više od 25 članova i muzičara, jer je sastav za ovakve unplugged koncerte izrazito proširen.

“Ja sam 26-i član Crvene Jabuke sada!“– izjavio je Žera. Jedno od pitanja bilo je i kojoj će pesmom početi koncert u Domu Sindikata, 25.aprila a Žerin odgovor bio je: „Počeću Baladom. A završiću…Ma’ ko zna kada ćemo završiti koncert…dok budem imao pesme, pevaću“.

Ulaznice za koncert Crvene Jabuke u Beogradu 25.aprila i u Novom Sadu 27.aprila su u prodaji i mogu se naći po cenama od 1200, 1500 i 1700 dinara.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*