Žestoka tuča: Gastoz i Zorica tukli Jelenu Krunić!

Provokacije između para i igračice obeležile su veče. Oni su se svako malo vređali, upućivali jedno drugom ružne reči i otrovne strelice. Pripita Jelena Krunić prozivala je Gastoza na račun njegove muškosti, što je njega posebno uvredilo.


„Polni organ mu je skoro neupotrebljiv. Otprilike je veličine smokija. Terao me je na analni seks, ali ja sam to odbila. Zato mu njegova devojka Zorica redovno daje guzu, koja je sada rascvetana“, peckala je Krunićka.

U trenutku kada je Marić napuštao studio, desio se haos. Jelena je potapšala Zoricu po nozi, kada je ova pokušala da je šutne nogom u glavu, ona se izmakla, a onda svom snagom pesnicom udarila Dukićevu u nogu.

Gastoz je potom skočio u odbranu svoje devojke tako što je odgurnuo Jelenu svom snagom, usled čega je odletale na dva metra od njih. Program je prekinut, a obezbeđenje je odreagovalo i smirilo situaciju.

Autor: Goran, Foto: Printskrin/Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*