Zoran Kesić podržao Stadion i njihovu akciju

Obeležavanje Međunarodnog dana dece obolele od raka u Stadionu. Stadion Shopping Centar i Udruženje roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“ 15. februara obeležavaju zajedno Međunarodni dan dece obolele do raka.

Kesic 2
Mladi lečeni od raka tradicionalno će šišati sve zainteresovane na nulu u znak podrške i razumevanja, a specijalni Kviz čudnih pitanja od 13 časova vodiće popularni voditelj Zoran Kesić, dok će gosti biti autori i glumci čuvenog serijala Državni posao, Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković.

Posetioci će biti u prilici da uživaju i u nastupu srednjoškolskih rok bendova 5 minuta, Iluzija, Teddy Celestial i New Prayer, koji svojim muzičkim izražajem podržavaju decu i mlade sa rakom.

U znak sećanja na svu decu i mlade koji nisu sa nama u 17 h puštaće se svetleći lampioni sa Stadiona FK Voždovac, koji će moći da se kupe kod volentera na licu mesta.

Manifestaciju organizuju Mladice i Udruženje „Čika Boca“ uz podršku Srpske mreže organizacija dečjeg raka i Unije srednjoškolaca Srbije. Budi deo akcije u Stadion Shopping Centru kojom slavimo život i ljubav i podržavamo najhrabriju decu u Srbiji. Budi svoj, nisi broj!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*