Zoran Pejić Peja

Zoran Pejić je srpski voditelj koji je postao popularan devedesetih godina vodeći emisiju na Zam-u iz kojeg je kasnije proistekla Grand produkcija. Poznat je kao voditelj emisije „Pesmom za dušu“ na Grand televiziji. Pre toga je na raznim televizijama bio domaćin u emisijama „Peja show“, „Utorkom u 8“, „Letnjikovac“, „Brvnara“ i drugim. 2011. godine učestvovao je u „Farmi“.

Privatni život

Rođen je 4.11.1965. godine. 1996. se oženio folk pevačicom Zlatom Petrović, a kumovi su im bili Jašar Ahmedovski i Goca Božinovska. Peja i Zlata su u braku dobili sina Jovana, a iako su se kasnije rastali, ostali su u dobrim odnosima. Jovana zanima fudbal, a otac mu predviđa blistavu karijeru. Osim fudbala, redovno ide u teretanu, baš kao i njegov otac. Peja je osim u teretani, redovan i u solarijumu, a nije mu strano ni iscrtavanje obrva i zatezanje lica.

2017. godine se na Ibici oženio 20 godina mlađom Draganom Kačavendom. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, a slavlje se održalo na jednoj plaži. Dragana je Peju osvojila kućnim vaspitanjem i dobrom dušom pa je zato odlučio da se oženi nakon nekoliko godina samoće. Nedugo nakon venčanja je izjavio da rade na proširenju porodice i da što pre žele dobiti dete.

Posao

Pre nego što je postao voditelj, Peja je radio kao taksista. Nakon što su Saša Popović i Lepa Brena napustili Zam muzičku produkciju, 1998. godine su odlučili osnovati vlastitu produkciju i tako je nastao Grand. Uz Popovića, jedan je od prvih voditelja Grandovih emisija. Prva emisija pod nazivom „Grand šou“ je prikazana 3.12.1998. godine.

Peja je posle na DM televiziji Dragane Mirković vodio emisije „Peja šou“, i „Utorkom u 8“, koju je kasnije preuzela pevačica Maja Marijana. On je tada čestitao Maji Marijani i rekao da to lepo radi, ali da je to isto kao kad bi se on našao u ulozi pevača, a kaže da mu pevanje baš i ne ide.

Kao i mnoge druge poznate osobe iz Srbije, Peja je takođe odlučio učestovati u rialiti emisiji „Farma“, a napustio ju je pre superfinala. Između ostalih kandidata, Peji su tada društvo pravili i bivša supruga Zlata Petrović i Hasan Dudić s kojim je Zlata ranije bila u braku.

2013. godine postaje novo lice Happy televizije na kojoj je s Bojanom Ristivojević bio domaćin emisije „Letnjikovac“. Neki od gostiju koji su se pojavili u prvoj emisiji su bili Miloš Bojanić, Vera Matović i Nebojša Vojvodić. Osim „Letnjikovca“, vodio je i emisiju „Brvnara“.

2014. godine je na Pink televiziji vodio muzičku emisiju „A što ne bi moglo“, u kojoj su se ispunjavale muzičke želje gledaoca, a kasnije na Grand televiziji počinje da vodi muzičku emisiju „Pesmom za dušu“.

Najveća dostignuća

Peja je tokom svoje bogate voditeljske karijere radio na Happy televiziji, DM televiziji i Pink televiziji.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*