Zoran Stanić biografija

Zoran Stanić je rođen 19. marta 1994. godine u Vojniću. U Inđiji je Zoran krenuo u prvi razred. Do četvrtog razreda je bio u Osnovnoj školi Jovan Popović, a onda se prebacio u Osnovnu školu Petar Kočić. Osnovnu školu je završio kao vukovac. Upisao je srednju Turističku školu, koju upravo završava. Sa muzikom je počeo da se bavi u osmom razredu osnovne škole, sa par drugara. Napravili su bend SKY WINGS koji je i dalje aktivan. Zoran je prva gitara i prvi glas benda. Prijavio se u Prvi glas Srbije i u prošlom takmičenju, ali nije imao uspeha, kao što je to bio slučaj u drugom pokušaju.

Odličan je pevač, ali i još bolji gitarista. Pojavljivao se do sada u raznim takmičenjima i čak odneo nagradu na takmičenju rata bendova. Večiti roker zaista doprinosi raznim takmičenjima svojim jedinstvenim stilom.

Zoran Stanić

Zoran Stanić

Izvor i foto: telegraf.rs, pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*