Zorica Marković Keva tri puta pljunula Cecu Jovanović u lice.

Na suđenju između pevačice i modelsice zamalo da dođe žestokog fizičkog obračuna. Naime, Ceca je tokom svoje odbrane pomenula Markovićkinu decu, što je bio okidač da Keva potpuno pobesni.

Keva pljuje 2

Keva: „Još jednom pomeni moju decu pa ću te zaliti govnima! Takve kao ti sam ja abortirala! Jebem li ti seme koje nosiš!“, urlala je Keva na Cecu, a nakon što se modelsica nije smirivala, već je nastavila sa verbalnim provokacijama, Keva joj se unela u lice i ispljuvala je.

Njoj nije bilo dovoljno što ju je jednom pljunula u oko, pa je to učinila još dva puta i ponovo u facu. Modelsica je uspela da se iskontroliše, i ne uzvrati joj istom merom.

Ceca: „Kao što ja ne mogu da spominjem tvoju decu, tako ne možeš ti meni da kažeš da sam drolja, jer sam i ja nečije dete“, branila se Ceca, ali bezuspešno.

Jasmina Medenica i Marina Perazić su bile jedine koje su stale u starletinu odbranu, zgrozivši se nad činom pljuvanja, dok su ostali podržali Kevino ponašanje. Nakon ovog incidenta, Ceca je odlučila da napusti suđenje, zbog čega ju je Zadruga kaznila nedeljnim honorarom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*