Zorica Marković polomila zub! (Foto)

Zorica Marković se već neko vreme u javnosti pojavljuje bez zuba, što je ne ometa da bude vesela i nasmejana. Folk zvezda snimila je nedavno povratnički singl “Knez Mihajlova“ koji odlično prolazi kod publike, posebno one mlađe.
Izgleda da je Zorka po svaki cenu želela da se dodvori mlađoj generaciju, pa tako već neko vreme fura imidž kakav su plasirali reperi. Ona je polomila zub, četvoruku, ali po svemu sudeći, njoj je svejedno i ne mari šta će narod reći, te se ne trudi ni da sakrije da je bez zuba.
Zorka se ovako pojavila na nekoliko TV snimanja, a kemere su uspele da zebeleže njen novi modni detalj. Kolege su se gurkale i pitale, da li je normalna kad krezuba dolazi na snimanja, a oni mlađi su  se došaptavali da je Zorka baš kul i da ona može sve da iznese, pa i da se pojavi bez zuba.  Mi smo uspeli da dođemo do fotografije, a vi sami procenite da li Zorici pristaje ovakav imidž.
Autor: Goran, Foto:Printskrin
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*