Zorica Marković uživala u Turskoj

Zorica Marković ostavila posao i otisnula se put morske avanture, gde je uživala u hotelima sa pet zvezdica ne štedeći ni evra za uživanje.

Zoka Turska (1)

Nakon veoma naporne sezone u kafani “Perper merak“ gde je prodefilovao veliki broj domaćih zvezda, sa mnogo publike, folk legenda je rešila da malo obraduje sebe. Zorica je organizovala program, a onda zajedno sa svojim sinom Ilijom rekla ćao poslu i poslovnim obavezama. Turska je bila njen izbor za letnji odmor ovoga leta.

Kada je birala destinaciju, ova joj se najviše svidela, jer je želela veliki i luksuzan hotel, koji se nalazi blizu mora. Turska je ispunila sve uslove i nije bilo dileme gde otići na dugo očekivani odmor. Čim je stigla u luksuzni hotel, Zoka se raskomotila u kupaći kostim iz kojeg nije izlazila 24 časa. Posebno je uživala u egzotičnim koktelima, kao i poslasticama koje je restoran hotela imao. Kako vodi računa o liniji, prevelike količine hrane ovoga puta su izostale.

“Ovaj odmor mi je bio preko potreban. Imala sam mnogo posla, i imaću ga još više kada se vratim. Hotel koji sam odabrala me je raspametio koliko je dobra usluga. Kupala sam se, pila koktele, uživala u dobrom društvu. Telefon sam ugasila, kako niko ne bi mogao da mi pokvari moj mir. Kada se budem vratila poslu, čeka me organizacija naredne sezone u restoranu “Perper merak“ gde goste očekuje mnogo iznenađenja. Do tada, ostavite me da još malo uživam“ – rekla je Zorica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*