Zorica Marković: Vesna Zmijanac još nije pokazala pravo lice!

Zorica Marković tvrdi da će Vesna Zmijanc pokazati totalno drugo lice čim bude popila koji više. Folkerka pomno prati Farmu od kako je izašla napolje. Ona ne propušta nijedan momenat rijalitija, i priznaje da ne može da prepozna Zmijančevu.

„Ne prepoznajem Vesnu Zmijanac, ovo nije ona. Ne daj Bože da popije koju čašicu više, onda ćemo videti pravo lice. Ovo njeno ćutanje i filozofija mi se nikako ne dopada. Ona odbrojava dane, i tavori tamo. Ne daj bože da joj neko nešto loše kaže. Vesna bi volela da joj neko svakog dana govori da je zvezda. Pitam se kako će se osećati kada bude saznala da je Željko Rstić u vezi sa Zlatom Petrović i da joj poklonio stan? Ima da prsne kao licna!“, kaže Zorica

Marković koja ovi dana planira povratak u najgledaniji rijaliti u regionu.

„Nije mi se svidelo ni kada je sastavljala one gluposti za igru masne fotke. Guranje šargarepe, lizanje i ko zna šta sve još. Oni su je svi poslušali jer je ona velika Vesna Zmijanac, ali nisu ni svesni šta prave od sebe“, završava Zorica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*