Zorici Marković ukrali identitet

Zorica Marković vređala kolege preko društvene mreže Twiter, očajavala na propaloj karijeri, lošim pesmama. Sve ovo, naravno nije pisala pevačica lično, već osoba koja je otvorila nalog u njeno ime.

Zorica Markovic

Svima je bilo zabavno u početku, statusi su bili zanimljivi, šaljivi i duhoviti. Kroz neko vreme počele su da pljušte uvrede po Zoricinim kolegama i koleginicama.
“Zamolila sam sve svoje Facebook prijatelje da ne obraćaju pažnju na budalu koja se predstavlja u moje ime. Ta osoba piše najgore gadosti i laje kao pas. To nikako nije šala. Moju prijateljicu Vesnu Petković je nahranio g.vnima.“ – kaže iznervirana Zorica.

Kolege su počele da se bune, novinari su ih zvali sa pitanje, da li su čuli kako ih Zorica “pljuje“ preko Twitera. Mnogi su je čak i kontaktirali da je pitaju šta se dešava. Iako je mesecima pokušavala da sama stane na put ovom manijaku, na kraju je morala da obrati policiji.

“Osoba je prijavljena nadležnim organima i sada se očekuje rešavanje cele situacije. Znam i ko je u pitanju, ali ne želim da iznosim detalje i javnost, da ne bih ometala istragu“ – kaže Zorica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*