Zoricina i Gastozova mama se grlile samo za kamere!

Gastozova mama Goca i Zoricina mama Mira plakale i ignorisale se u hodnicima televizije. Iako je pred kamerama sve izgledalo sjajno i bajno, veselo i nadasve idilično, iza kamera Happy televizije atmosfera nije bila ni blizi onoj koju su gledaoci imali prilike da gledaju tokom jučerašnjeg dana.

MIra i Goca

Mame mladenaca jednog momenta su bile pozvane u studio gde su uživo odgovarale na razna pitanja. Kako je emisija odmicala, pritisak je sve više rastao. Zoricina mama Mira imala je problema sa pritiskom, pa je morala da popije tablete, dok je Gastozova mama Goca sve vreme bila na ivici suza.

Kad se emisija završila ona je briznula u plač, sakrivši se od ljudi koji su bili prisutni.

„Kako su mogli ovo da name prirede? Ja ne mogu da dođem sebi. Ja ne prepoznajem moje dete. Ne znam da li ću moći ovo da preživim. Gastoz ima jednu mamu, ne trabu mu druga. Ovo sa Zoricom će moga sina koštati pobede. Da sam znala da će ovako da bude, nikada ne bih došla“ – prokomentarisala je mama Goca.

Zoricina mama bila je takođe šokirana, ali dosta pribranija. Pored toga što je sve vreme imala prepirke sa Gastozovima, ona je mladencima poručila da ih ne želi kod sebe u kući.

„Ma ne trebaju mi. Meni treba moj mir. Nek idu gde hoće, meni u kuću neće ući. Nek traže svoj kutak. Nemaju šta da traže kod mene. Ja sam žena sama, meni treba moj mir. Ili će da budu srećni, ili nek se rasturaju“ – poručila je mama Mira mladncima.

Mame su se nakon emisije fotografisale, ali samo za medije, kasnije su pobegle jedna od druge i nisu želele da komunicijraju.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*