Zvezda Instagrama: Dijana Janković najpraćenija ličnost na Balkanu!

Pop zvezda Dijana Janković, koja podjednako uspešno gradi svoje ime i u modnoj industriji, najpraćenija je poznata ličnost na Balkanu na društvenoj mreži Instagram. dijana1
Poslednjih meseci profil 27-ogodišnje Didi preplavljen je pratiocima sa svih strana sveta, koji ne kriju oduševljenje njenim likom i delom. Iz dana u dan sve ih je više, a danas je cifra prešla 900.000.

Sem što revolucionarnim video spotovima pomera granice video produkcije na Balkanu, Didi je poznata šopingholičarka, koja po veličini garderobera i komadima garderobe u istom može da parira i svetskim modnim ikonama.

Neretko se dešavalo da se upravo Dijana prva pohvali nekom luksuznom krpicom, a da posle nje tu istu stvar vidimo na ikoni stila Ani De lo Ruso ili latino zvezdi J.Lo.

Po svemu sudeći, Didi će uskoro biti prva zvezda sa ovih prostora koja će moći da se pohvali da je na Instagramu prati milion korisnika.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*