Zvezde pevaju na proslavi drugog rođendana SC Stadion!

Dve godine druženja sa vama Stadion Shopping Centar obeležiće uz neverovatne popuste čak do 70 odsto, bogat program i brojne poklone, a tokom tri dana slavlja, 24., 25. i 26. aprila posetioce očekuju spektakularni koncerti Milene Vučić, Lexington benda, Ane Nikolić i Pinkovih zvezdica.

Rodjendansko slavlje Stadiona(1)
Rođendansko slavlje počinje već u petak 24. aprila kada vas očekuje bogat zabavni program uz koncert Milene Vučić i Lexington benda od 17:30 časova, dok će u subotu 25. aprila u istom terminu u okviru Story shopping groznice nastupiti pop zvezda Ana Nikolić.

Nedelja je rezervisana za naše najmlađe posetioce, koji će uživati u raznim kreativnim radionicama i takmičenjima, a od 17 časova nastupiće učesnici popularnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ Irina Arsenijević, Sofija Perić, Miodrag Đokić, Marija Serdar i Nikola Milenković.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*